Fantasztikus teljesítményt nyújtottak a fiúk Szegeden, vasárnap újra 9 pontot hoztak el!

Fantasztikus teljesítményt nyújtottak a fiúk Szegeden, vasárnap újra 9 pontot hoztak el!

#genesysosc#oscutánpótlás
Fantasztikus teljesítményt nyújtottak a fiúk Szegeden, vasárnap újra 9 pontot hoztak el! 💪💪💪 Edzői értékelések:
🤽‍♂️Ifi: Nem kezdtük jól a mérkőzést,védekezésben 1-1apró egyéni hibát azonnal góllal büntetett a Szeged. Támadásaink végén pedig a kialakult helyzeteket elkapkodtuk, és talán többször el is izgultuk. Ennek a következménye 5-1-es szegedi vezetés. Semmit nem változtattam a védekezési taktikán, maradt az amit a meccs elött megbeszéltünk, csak kértem a fiúkat, hogy figyeljenek jobban egymásra és arra törekedjünk, hogy mi irányítsuk a Szegediek támadásait. Innentől, 2 és fél negyeden át összeállt a védekezés mind a 6 mezőnyjátékosunk együtt mozgott, mindenki tudta hol a helye, hova kell betennie a kezét és így már könnyebb helyzetben volt a kapusunk is.
Támadásaink még mindig döcögősebbek voltak de meglett a jutalma annak az akaratnak, amit a saját kapunk elött mutattak a srácok. Utolértük a Szegedet a harmadik negyed végére 7-7-nél és innentől már olyan tűz volt a fiúk szemében, hogy éreztem ebből jól jövünk ki. Történt sokminden az utolsó negyedben, de nagyon profik és higgadtak voltak a vízben a játékosaim és le tudtunk győzni egy nagyon jó szegedi csapatot, mindössze 2és fél negyed jó játékkal. Mi lenne ha egyszer a kezdő sípszótól így menne, ugye fiúk?
Gratulálok azoknak a serdülő játékosoknak akik a mai napon az ifi mellett a saját korosztályukban is nagyon jól játszottak. És gratulálok azoknak az ifi játékosoknak akik egy nagy változáson mennek át! Van értelme a változásnak!!!
Gratulálunk a gyerek és serdülő csapatok győzelméhez is! Hajrá OSC!!! /Tóth Zoltán, edző/
🤽‍♂️ Serdülő: Gratulálok mindhárom csapatunknak. 9 pont Szegeden fantasztikus teljesítmény.
A serdülő mérkőzésen az első negyed kiegyenlített játékot mutatott. Ezután viszont a Szeged játszott határozottabban és kihasználta hibáinkat. Kétszer is 3 góllal vezetett, de 9-9-nél utolértük őket. Az utolsó támadás lehetősége a mienk volt és 2 mp a vége előtt egy szép egyéni megmozdulásból, Sándor Balázs eldöntötte a meccset.
Szép csapatmunka, 1-2 kiemelkedő egyéni teljesítmény. És a negyedik negyedben higgadt fej.
Szép volt fiúk💪💪💪 /Petik Attila, edző/
🤽‍♂️ Gyermek: Az eredmény kicsit csalóka, meg kellett dolgoznunk a mai sikerért a szimpatikusan játszó Szeged ellen. A támadásunkkal és az emberhátrányos védekezésünkkel elégedett vagyok, azonban egy-egy elleni szituációkban sokat hibáztunk, az ebből kapott személyi hibák és gólok számát csökkentenünk kell. Gratulálok a serdülőknek és az ifiknek, nagyon értékes győzelmeket szereztek! /Balázs Miklós, edző/
💙🤍 #hajráosc

Támogatóink.