Fehérvár ellen is sikerült mind a három meccset megnyerni a lányoknak!

Fehérvár ellen is sikerült mind a három meccset megnyerni a lányoknak!

#genesysosc
#oscutánpótlás
Fehérvár ellen is sikerült mind a három meccset megnyerni a lányoknak! Edzői értékelések:
🤽‍♀️ Ifi:
Inkább csak gyakorlásnak akartam szentelni azt a meccset, ehhez az kellett, hogy koncentráltan elkezdjük és az elején eldöntsük, ez sikerült is. Jó volt, mert rávilágított még jobban azokra a dolgokra amikben jók vagyunk és azokra is, amikre még nagyobb hangsúlyt kell fektetni. A kitűzött 4 kapott gólt túlszárnyaltuk 2-vel, így még a lányokra vár egy kis meló a hosszúhétvége előtt. Gratulálok a gyerek csapatnak a győzelemhez, ezzel ezt a napot is sikerült 9 ponttal zárni! Hajrá OSC! /Vásárhelyi Vince, edző/
🤽‍♀️ Serdülő:
A két csapat teljesen más szintet képvisel. A fő feladatunk az volt, hogy minél kevesebb gólon tartsuk az ellenfelet. Szerettem volna, hogy azok vigyék a hátukon a csapatot, akiknek nem volt ilyen szerepben még részük, ez nagyjából így is történt. Remélem az ilyen meccsekből nyert önbizalmat elraktározzuk a kiélezett párharcokra. Gratulálok a lányoknak a sok gólos győzelemhez!
/Vásárhelyi Vince, edző/
🤽‍♀️ Gyermek:
Szoros meccsen kerekedtünk Fehérvár csapata fölé.
A védekezésünket kicsit szétesettnek láttam, azt gondolom sok volt az elkerülhető kiállítás és a kapott akciógól. Ezen a mérkőzésen sokkal nagyobb tüzet láttam az ellenfél játékosainak szemében.
Támadásban a helyzetek kihasználásában bőven van még mit javítani, de nagy örömömre azért voltak szép egyéni megoldások. Összességében gratulálok csapatomnak a győzelemhez, valamint gratulálok serdülő és ifi csapataink győzelméhez is!
/Sikter Dia, edző/
💙🤍#hajráosc
📷SnittMan Pictures

Támogatóink.