Gyönyörű játékkal nyert gyerek csapatunk!

Gyönyörű játékkal nyert gyerek csapatunk!

#genesysosc
#oscutánpótlás
Gyönyörű játékkal nyert gyerek csapatunk! 💪 Serdülőink nehéz meccsen, szoros küzdelmet vívtak, amiből most az UVSE jött ki győztesen. Edzői értékelések:
🤽‍♂️ Ifi:
Nehéz bármi pozitívat kiemelni a mai meccsből, talán csak azt lehetne, hogy a 2. félidőben az önbecsülésünk táplálta az érzést, hogy küzdenünk kell. És annak ellenére, hogy nem jött össze semmi támadásban, illetve védekezésben sokat hibáztunk, a küzdeni akarás megmaradt. Fontos lesz ez a későbbiekben, amikor társítunk mellé egy jó játékot is! /Tóth Zoltán, edző/
🤽‍♂️ Serdülő:
3 hiányzóval mentünk neki a mérkőzésnek…
Az egész mérkőzés kicsit őrült volt. Az első 2 negyedben érdekes dolgok történtek. Ebben a periódusban egy sérülés (agyrázkódás) miatt még egy játékost vesztettünk.
Majd a 3-dik negyedtől összeszedettebb lettünk az ellenfelünknél. Viszont a végére újabb 2 ember kiesésével már teljesen felforgatott felállásban kellett játszanunk.
Így a végén az UVSE jött ki győztesen.
Gratulálok nekik.
Én meg gondolkodom az újabb serülés és a hétvégi események után, hogy ..
Viszont kiemelném a gyerek csapatunk gyönyörű játékát és győzelmét. /Petik Attila, edző/
🤽‍♂️ Gyermek:
Minden aspektusból nézve kiváló produkciót nyújtottunk az egyébként tehetséges, jó erőkből álló UVSE ellen. Remek egyéni teljesítmények mellett kiemelkedő összhang jellemezte a játékunkat. A csapatunk életében a mai győzelem mellett további örömhír, hogy szerdán a Honvéd ellen a 15 éves Török Botond személyében OB1-es debütálónk is volt. Gratulálok a 2008-as csapatunknak, akik tegnap a Budapest bajnokságban a Fehérvárt győztek le. /Balázs Miklós, edző/
💙🤍#hajráosc
📷SnittMan Pictures

Támogatóink.