Ifi és gyerek csapatunk is győzött, serdülőink pedig szoros, jó meccset játszottak!

Ifi és gyerek csapatunk is győzött, serdülőink pedig szoros, jó meccset játszottak!

#genesysosc
#oscutánpótlás
Ifi és gyerek csapatunk is győzött, serdülőink pedig szoros, jó meccset játszottak! 💪 Edzői értékelések:
🤽‍♂️ Ifi:
Nyilván örülünk a 3 pontnak, de különösen azért fontos, mert így még inkább pozitívan tudják megélni a srácok azt az érzelmi hullámvasutat, ami ma volt ezen a meccsen. 2x is úgy éreztem hogy idő előtt eldönthetnénk a mérkőzést, ha ezekben az időszakokban jobban kihasználtuk volna a helyzeteinket. 9 lőtt gólunkat 8 játékosunk szerezte, ezek vagyunk mi! A CSAPAT minden tagja kivette részét a támadásokban, amit a statisztika is mutat, amit kevésbé mutat, hogy a védekezésben is mindenki kivette a részét, blokkokkal, odasegítésekkel, jó kommunikációval.
Gratulálok a fiúknak!! Hajrá OSC! /Tóth Zoltán, edző/
🤽‍♂️ Serdülő:
A válogatotakkal teletűzdelt Vasas ellen szoros jó meccset tudtunk játszani. 7-7-nél benne volt akár győzelem is, de sajnos büntetőt hibáztunk. Az utolsó támadásban pedig egy szabályos gólunkat nem adták meg, így ma ugyan pont nélkül maradtunk, de gratulálok a csapatomnak.
Illetve a gyerek és ifi csapatunk győzelmeihez is gratulálok! /Petik Attila, edző/
🤽‍♂️ Gyermek:
Mindkét kapusunk remekül védett, illetve a védekezésünk is hatékony volt ma. A 15 lőtt gólunk szép teljesítmény, főleg, hogy 9 fiú szerezte – azonban úgy érzem, hogy a mérkőzés második felében a zóna elleni támadásokban lehettünk volna hatékonyabbak. Egy hét múlva Szolnokra utazunk, ahol a bajnokság egyik kiemelkedő csapata ellen bizonyíthatjuk a rátermettségünket. Gratulálok az ifik győzelméhez! /Balázs Miklós, edző/
💙🤍#hajráosc
📷 Snittman Pictures

Támogatóink.