Gyermek csapatunk az 5. helyet szerezte meg a bajnokságban.

Gyermek csapatunk az 5. helyet szerezte meg a bajnokságban.

Gyermek csapatunk az 5. helyet szerezte meg a bajnokságban. 👏👏💙🤍
Edzőjük, Balázs Miklós értékelte a hétvégét:
🤽‍♂️ A bajnokság egyik esélyeseként érkeztünk Szolnokra, ami a pénteki, UVSE elleni negyeddöntőben meglátszott a játékunkon. Ebben az újnak mondható stresszhelyzetben görcsösen játszottunk, emiatt az egész évben ránk jellemző, taktikailag fegyelmezett játékunk felborult. Mindezek ellenére ki tudtuk harcolni a büntetőpárbajt az utolsó másodpercben, azonban ott alulmaradtunk a pontosabban játszó ellenfelünkkel szemben.
Az álmaink szertefoszlása után az volt a célunk, hogy megszerezzük az ötödik helyet. Szombaton a Szegedet, illetve vasárnap a BVSC-t kellett ehhez legyőzni, amit sikeresen abszolváltunk. A bajnokság előtt pedagógiai cél volt, hogy a sok egyénileg jól képzett fiúból csapat kovácsolódjon össze – ez sikerült. A hétvége hátralevő részében már újra önmagunkat tudtuk adni a játékunk tekintetében, emellett mindenki úgy küzdött az ötödik hely eléréséért, mintha a bajnoki címet akarta volna megszerezni. Emiatt nagyon büszke vagyok a fiúkra, remek sportemberi hozzáállást mutattak az egész hétvége, illetve az egész év során is.
Köszönettel tartozom a klubvezetőségnek, akik kiváló körülményeket teremtettek nekünk egész évben és ezen a hétvégén is. Köszönöm a szülők és a gyerekek egész éves áldozatos munkáját, illetve mindazon utánpótlás edzőknek is köszönöm a befektetett energiákat, akik a fiúkkal valaha foglalkoztak. Olyan élményekben lehetett idén részem a srácok edzőjeként, ami keveseknek adatik meg, emiatt hálás vagyok és köszönettel tartozom nekik, illetve mindazoknak, akik eddigi vízilabdás pályafutásuk során foglalkoztak velük.
Végül, de nem utolsó sorban szeretnék gratulálni az UVSE-nek, akik kiváló játékkal megszerezték a bajnoki címet.
Hajrá OSC!

Támogatóink.