A1-es csoportban játszó országos fiú csapataink 9 pontot szereztek vasárnap, mind a 3 meccsüket megnyerték!

A1-es csoportban játszó országos fiú csapataink 9 pontot szereztek vasárnap, mind a 3 meccsüket megnyerték!

#genesysosc#oscutánpótlás
A1-es csoportban játszó országos fiú csapataink 9 pontot szereztek vasárnap, mind a 3 meccsüket megnyerték! Szép volt fiúk! 👏👏👏💙🤍
#hajráosc
📷SnittMan Pictures
Edzői értékelések:
🤽‍♂️ Ifi:
Szép idők voltak amikor csak olyan problémáink voltak, hogy így vagy úgy védekezzünk hátrányban, ezt vagy azt a fórt játszuk előnyben.. Ez a betegséghullám amin átmegy a csapat példátlan. Remélem hamar meggyógyulnak, várjuk vissza őket. Akik ma jászottak, ők a szerencsésebbek, akik már túl vannak rajta. Megtettek ma mindent, ennyire futotta az erejükből. Nagy küzdésre lesz szükség a tényleges visszatéréshez. A többi hiányzó játékost 5 serdülő pótolta akiknek a mutatott játékával maximálisan elégedett vagyok. Gratulálok!
Hajrá OSC!
/Tóth Zoltán, edző/
🤽‍♂️ Serdülő:
Látványos szép megoldásokkal, magabiztos győzelem. A visszatérő játékosaink újra mérkőzést játszhattak.
Minden mezőnyjátékosunk gólt lőtt. Ehhez és Kerek Csongor első serdülő mérkőzéséhez külön gratulálok.
És örülök, hogy maradt erő az ifi meccsen is szereplőknek.
Megvan az idei első 9 pontos napunk.
/Petik Attila, edző/
🤽‍♂️ Gyermek:
Keretbe foglaltuk a mérkőzést, az elején és a végén nyújtottunk olyan teljesítményt, ami miatt ma nyerni tudtunk. A köztes periódusokban enyhén szólva felejthető volt a mai produkciónk. A végjátékban higgadtak tudtunk maradni, 8-8-ról újra meg tudtuk nyerni a meccset, ez pozitív, azonban a koncentrációt a meccs teljes ideje alatt fent kell tartanunk a továbbiakban. Gratulálok a Szentesnek, nemes küzdelemre késztettek bennünket.
/Balázs Miklós, edző/

Támogatóink.