Serdülő és gyerek csapatunk győzelmével zárult az év utolsó fordulója, gratulálunk!

Serdülő és gyerek csapatunk győzelmével zárult az év utolsó fordulója, gratulálunk!

#genesysosc#oscutánpótlás
Serdülő és gyerek csapatunk győzelmével zárult az év utolsó fordulója, gratulálunk! 💙
#hajráosc
📷Kiss Piroska Photographie
Edzői értékelések:
🤽‍♂️ Ifi:
Annyiszor olvastam már hogy egy edző nem mondhat a meccs után ezt vagy azt. Úgyhogy én is csak gratulálok játékosaimnak, amit ma elviseltek azt kamatoztatni fogják az életben is vagy a pályafutásuk további szakaszában. Férfivá érésükben egy komoly lépcsőfok volt a mai mérkőzés. Felemelt fejjel hagyhattuk el az uszodát és ez fontos. Természetesen gratulálunk a Honvéd csapatának, szépen éltek a lehetőségeikkel. Kellemes Ünnepeket mindenkinek és Boldog Új Évet!
/Tóth Zoltán, edző/
🤽‍♂️ Serdülő:
Nagyon motiváltan és jól kezdtük a mérkőzést. Jó vedekezés mellett szép támadásokat vezetve húztunk el 5 góllal. Ekkor 2-3 buta hibánkat a Honvéd kihasznált és a középső periódusban irányította a mérkőzést. 3-dik negyed közepén rendeztük a sorokat és győzelemmel zártuk az évet.
Mindenkinek jó pihenést és Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk
/Petik Attila, edző/
🤽‍♂️ Gyermek:
A tegnapi nem várt, méretes Budapest bajnoki zakót követően annyit „kértem” ma a fiúktól, hogy tiszteljék meg saját magukat és egymást is annyival, hogy a tudásuk legjavát adják ezen a mérkőzésen (is), bizonyítsák be maguknak, hogy sokkal többet tudnak annál, mint amit mutattak. Úgy gondolom, ez az üzenet átment, az elmúlt fél éves közös munkánk megkoronázása volt a mai teljesítményünk, sokkal jobb érzés így pozitívan zárni ezt a naptári évet. Köszönöm a fiúk mai produkcióját, szép ajándékot kaptam tőlük a fa alá. Kellemes Ünnepeket kívánok mindenkinek, 2023-ban is Hajrá OSC!
/Balázs Miklós, edző/

Támogatóink.