Fiú országos bajnokság A2, Rájátszás 7. forduló

Fiú országos bajnokság A2, Rájátszás 7. forduló

Fiú országos bajnokság A2, Rájátszás 7. forduló  (2023.05.21)

Fotó: SnittMan Pictures

Edzői értékelések:

Ifi:

Nagy dicséret illeti a Csapatot..megszereztük a 9.helyet, januártól minden meccsünket megnyertük az országos bajnokság középházában. Le a kalappal a fiúk előtt! Gratulálok a teljesítményükhöz!
/Ocsovai Nicolas, edző/
Serdülő:
A múlt hétvégén a Békéscsaba csapatával játszottuk az utolsó hazai mérkőzésünket! A mérkőzésen hullámzó teljesítményt nyújtottunk. Védekezésben jó, a támadásban közepes játékot mutattunk. A Békéscsaba elleni győzelemmel megnyertük a csoportot! Az utolsó mérkőzés az ASI ellen volt az elmúlt hétvégén. Sajnos 13-12-re kikaptunk. A védekezésben folyamatosan olyan hibákat követtünk el, ami eddig nem volt jellemző ránk. Támadásban sokszor hoztunk rossz döntéseket.
Sajnálom, hogy végül az utolsó mérkőzésen vereséget szenvedtük, de úgy gondolom, hogy az országos bajnokságban összességében a játékosok jó teljesítményt nyújtottak!
Gratulálok a csapatnak a bajnokságban mutatott teljesítményhez!
/Monostori Attila, edző/

Gyermek:
Vasárnap lejátszottuk utolsó országos meccsünket az ASI ellen, ahol sajnos kikaptunk. A mérkőzést nagyon rosszul kezdtük, pontatlanok voltak a lövéseink és védekezésben is elbambultak párszor a srácok, amit az ellenfél ügyesen kihasznált. Később visszaküzdötték magukat a fiúk és még vezettünk is, de sajnos a végén megint visszajöttek azok a hibák, amik az elején.
Összességében ezt a bajnokságot a tapasztalatszerzésre és a gyakorlásra használtuk. Nagyon elégedett vagyok a csapat teljesítményével, azzal, hogy milyen sokat fejlődtek és büszke vagyok arra, hogy minden meccsbe bátran beleálltak annak ellenére, hogy idősebb korosztállyal szemben kellett megmérettetniük magukat.
/Dávid Zsombor, edző/

Támogatóink.